Modele de gard viu

Gardurile VII au o istorie îndelungată. În urmă cu MII de Ani, ELE erau realizate pentru formarea de bariere în Calea interperiilor cu scopul protejării culturilor. Apoi au, şi ROL de apărare în perioada Imperiului roman, fiind utilizate specii cu ghimpi pentru a îngreuna atacurile armatelor inamice. În zilele noastre, gardurile VII sunt aprécier pentru utilitate, culoare, Flori, parfum şi le întâlnim în grădini și parcuri publice, precum şi în grădini particulare. Pot înlocui gardurile tradiţionale pentru a délimitation o proprietate fiind mai rezistente în timp. Gardurile VII pot rezista zeci, chiar sute de Ani, în funcţie de plantele alese. Gardurile VII contribuie la acumularea de humus în sol, nu numai prin descompunerea frunzişului, ci şi prin Firele crengilor tăiate odată cu tunderea Lor. 9 păreri despre gardul Viu Minune® (vidéo) * este impresionant Cât de repede incepe creșterea. Chiar și alți clienți au fost uimiți văzând creșterea rapidă. * Dacă respectați instrucțiunile de plantare și de îngrijire (le Găsiți în Colet, lângă factură), gardul Viu va deveni Înalt și de nepătruns în scurt timp. * Se poate întineri cu ușurință la nesfârșit, nu trebuie să ne fie Frică că se va USCA în câțiva Ani. Se poate Tunde oricând la 20-50 cm ca să pornească în creștere cu lăstari Noi. Udarea gardurilor VII trebuie făcută o perioadă după plantarea acestora pentru o Bună prindere.

Gardurile VII se udă în perioadele secetoase, în reste acestea nu necesită udarea. Gardurile VII sunt și o soluție pentru “lucrări” artistice ALE arhitecţilor, designerilor şi peisagiştilor, deoarece permis materializarea fanteziilor creatorilor prin wvncc divers pe care le pot lua. Cel mai adesea, cu ajutorul gardurilor VII se construiesc labirinturi, sau Ornamente de grădină, statui verzi în forme de Păsări, de animale sau alte figuri geometrice, cu o frumusețe deosebită. Forma gardului Viu trebuie să fie trapzoidală, Cu baza lată Jos. Gardurile VII Care se lăţesc spre vârf umbresc baza şi gardul Viu se va rări în partea de Jos. VOR apărea astfel goluri din cauza lipsei de Lumină. Pentru cei care Aleg gardul Viu Minune®, este un Mare ajutor Dacă știu dinainte ce presupune îngrijirea unui Gard Viu des, sănătos. Puteți descărca de aici INSTRUCȚIUNILE DE PLANTARE ȘI ÎNGRIJIRE. Clienții vor Primi acestea și tipărit în Colet, lângă factură.

Gardurile VII sunt o alegere naturala si ESTETICA pentru cei care doresc sa-si protejeze intimitatea de privirile indiscret ALE vecinilor. In unele tari, precum marea britanie, conception de Gard Viu a evoluat catre Arta – celebrele labirinturi DIN spatele caselor impunatoare, construite DIN garduri VII, sunt o adevarata atractie pentru Turisti. Foioase: Carpinus Betulus, cunoscut şi Sub denumirea de carpen Gard Viu, este un arbore ornemental deosebit Care face parte din Familia Betulaceae, uimind Atât prin capacitatea sa extinsă de lăstărire, Cât şi prin drajonare (Creşterea DIN rădăcină de Noi lăstari Care, prin separare, pot dezvolta o Nouă plantă) şi prin aspectul său luxuriante.